Ibland kanske du har sett att ett spelbolag drar igång en oddstävling. Det brukar handla om ett poängsystem där man ska få in så många spel som möjligt med så höga odds som möjligt. Du kan spela extremt många spel till låga odds och ta små poäng som ackumuleras, eller så kan du köra lite färre men mer riskabla spel. Vissa kör väldigt få spel men alldeles vansinnigt höga odds i hopp om att ha riktig tur och få poäng.Grejen med dessa oddsturneringar är alltså att den som vinner turneringen kan, förutom pengarna som vinns i själva spelen, också kamma hem en resa, en ny dator eller vad för pris det nu kan vara i turneringen.

Maximera dina chanser att vinna en oddsturnering

Mina efarenheter av oddsturneringar är att spela tripplar. Det är en bra nivå att ligga på. Om du kan få 8-10 gånger pengarna per spel och ha så många spel som möjligt inne hela tiden så kan du om du har tur hamna i en riktigt bra streak. Det är den här taktiken som jag brukar använda mig av när jag deltar i oddsturneringar och det brukar arta sig ganska väl. Jag har aldrig vunnit en oddsturnering, men jag har tagit två andraplatser och en hel del tröstpriser. Så jag kan lätt säga att med värdet sammantaget som jag fått ut av alla oddsturneringar som jag deltagit i så har jag gått plus. Det är helt klar kul att spela dessa oddsturneringar också. Så om du har lite otur och inte vinner kan man ändå ha behållning av spelandet i sig.Formatet i oddsturneringar brukar vara i etapper. Om du har otur under en etapp så kan du ta igen det i nästa. Det brukar också finnas en huvudtävling. Det är lite olika. Poängen är i alla fall om du har otur en liten tid så behöver inte hela loppet vara kört för dig.